نحوه طبقه بندی سایت و پست ها موضوعی است که امروز به توضیح آن میپردازیم. اغلب افراد برای دسترسی به ساختار سایت خود از روش ساختار سایت اکسل (Site Structure Excel) استفاده میکنند. (همان طور که در پست قبلی به آن اشاره شد). در حالی که گام بعدی اغلب فراموش میشود: در ادامه ساختار سایت اکسل خود یک ستون دیگر اضافه کنید و یک هدف برای هر یک از این صفحهها ایجاد کنید. این هدف میتواند چیزهای مختلفی باشد؛ از یک درخواست تماس مستقیما از آن صفحه، تا یک کلیک به صفحه دیگر برای خواندن مطالب بیشتر، ثبت نام برای سمینار یا خبرنامه و غیره. گزینهها بیپایان هستند، اما تعیین اهدافی برای هر صفحه در این مرحله بسیار مهم است.
اگر این اهداف را برای هر صفحه تعیین کرده باشید، میدانید کدام یک از ویژگیها مورد نیاز شما است. شروع نقشه برداری از این قابلیتها نیاز به صفحات دارد. با انجام این کار، شما دو مورد را در یک مرحله خواهید فهمید:
- قابلیتهایی که برای سایت خود نیاز دارید
- چند تعداد قالب صفحه مختلف نیاز دارید
چطور میدانید؟ خوب، ساده است: قالب صفحه چیزی جز ترکیبی از تمام انواع محتوا و قابلیتها در یک صفحه نیست، بنابراین با رفتن به لیست شما باید قادر به تعیین چند نوع قالب مختلف باشید.
نیازمندیهای طبقه بندی سایت و پست:
در این مرحله، ممکن است متوجه شوید که شما انواع مختلفی از پست و صفحات در اختیار دارید. رفتن از مقالات خبری، به توضیحات محصول، برگه اطلاعات محصول و غیره. خوشبختانه، وردپرس ۳٫۰ قابلیتهای مورد نیاز برای آنها را اضافه میکند. یک پست از ۳ قسمت منحصر به فرد تشکیل شده است: یک عنوان، URL و محتوا. با استفاده از وردپرس ۳٫۰، میتوانیم تعیین کنیم که چه نوع محتوایی، پست یا صفحه ما واقعا نیاز دارد و انواع مختلف پستها را ایجاد کنیم. به این ترتیب میتوانید انواع پستهای سفارشی را نیز ایجاد کنید.
با وجود نیاز به انواع پستهای سفارشی، ممکن است به طبقه بندیهای سفارشی هم نیاز داشته باشید. شما ممکن است بخواهید به عنوان مثال کالاهای خود را با استفاده از مواد طبقه بندی کنید(بنابراین یک طبقه بندی را ایجاد کنید.) یا کتابهایی رابر حسب ژانر، نویسنده یا … دسته بندی کنید.
منبع: ایران تبلیغ