مهارت های مورد نیاز توسعه دهنده وب
( Asynchronous JavaScript and XML ( Ajax
Ajax را نمیتوان همچون JavaScript، یک تکنولوژی جداگانه برای خلق اپلیکیشنهای تحت وب برای افزایش تعامل با کاربر دانست. در واقع Ajax دستهای از استانداردها و فناوریهای وب برای ایجاد اپلیکیشنهای تحت وب است.
Ajax دیتا را در پسزمینه به صورت ناهمگام دانلود کرده و به صفحه وب اجازه میدهد تا بدون نیاز به طیکردن چرخه دریافت دستور از کاربر، پردازش و سپس تحویل آن، خود را آپدیت کند. جیمیل، گوگل مپس و گوکل داکس را باید نمونههایی دانست که استفاده فراوانی از این تکنیک میکنند.
( Structured Query Language ( SQL
SQL در واقع نام یک خانواده از زبانها است که همگی با پایگاه داده در ارتباط هستند. اساس یک وبسایت، اطلاعات آن است و تمامی این اطلاعات در دیتابیس یا همان پایگاه داده ذخیره میشوند.
MySQL را باید یکی از نسخههای مهم و پرکاربرد از این خانواده دانست، چرا که متن باز بوده و در شرایط متوسط بسیار خوب عمل میکند.
پشتیبان موبایل
امروزه اتصال کاربران به اینترنت بیشتر از طریق گوشی های هوشمند صورت می گیرد. در نتیجه، لازم است که وبسایت ها به گونه ای طراحی شوند که در این دستگاه ها به خوبی نمایش داده شوند. برای این مورد لازم است که با مفهموم طراحی واکنشگرا (responsive) آشنا باشید.
آشنایی توسعه دهنده وب با مهارت های ارتباطی
مهارت های ارتباطی؟ بله، اشتباهی رخ نداده است! شما به عنوان یک طراح سایت و یا توسعه دهنده وب بهتر است که در این موضوع مهارت داشته باشید. هرچند که داشتن این مهارت ضروری نیست، اما با داشتن آن می توانید کارهای خود را به شکل بهتر و ساده تری به انجام برساند.
هرگونه که فعالیت کنید(آزادکاری، کار در منزل، استخدام در یک شرکت و…) به هر حال باید با افراد دیگر در ارتباط باشید. طرح های خود را به آنها ارائه کنید و خواسته های آنها را شناسایی کنید. به بیانی دیگر، هرچقدر هم که طراخ و برنامه نویس تحت وب حرفهای باشید، اما نتوانید با مشتریان ارتباط برقرار کنید، در کارتان موفق نخواهید نشد.
سئو
بهینه سازی وب سایت برای موتورهای جستجوگر ( سئو ) از جمله مهارت هایی می باشد که برای هر شخصی که می خواهد وب سایت راه اندازی کند، مفید و کاربردی خواهد بود. فاکتورهای زیادی بر روی رتبه سایت اثر می گذارند – از محتوا گرفته تا بک لینک ها – که اگر با آنها آشنا باشید، می توانید وب سایت های بهتری راه اندازی کنید.
آشنایی توسعه دهنده وب با مدیریت سرور
کسب حداقل اطلاعات در خصوص نحوه کار سرور و مدیریت آن بسیار ارزشمند خواهد بود. اکثر طراحان وب سایت خود را از مسائل مربوط به سرور دور نگه می دارند، اما اگر بدانید که سرور چگونه درخواست ها را مدیریت می کند، قادر خواهید بود که وب سایت های حرفهایتر را طراحی کنید.
البته برای توسعه دهندگان وب توصیه می شود که مدیریت سرور را حداقل در حد متوسط یاد بگیرند تا اگر مشکلی پیش آمد بتوانند اقدام به رفع خطا کنند.
مدیریت پروژه
مدیریت پروژه از آن جمله مهارتیهایی می باشد که در هر کسب و کاری نیاز است که طراحی سایت نیز از این قضیه مستثنا نیست.
مهارت مدیریت پروژه به شما این اطمینان را می دهد که پروژه را در مسیر درست به جلو ببرید و در نهایت با موفقیت آن را به اتمام برسانید. این کار به ظاهر ساده نتایج شگفت انگیزی را به همراه دارد؛ پس به سادگی از کنار این مهارت رد نشوید.