روش کسب درآمد اینترنتی از سایت و وبلاگ نویسی ، برخی از آنها نیاز به سرمایه اولیه زیادی دارند و برخی کمتر! در این مقاله به پرکاربردترین روش ها می پردازیم.

کسب درآمد اینترنتی و بازیابی هزینه های انجام شده برای سایت ها از بزرگترین دغدغه های وبمسترها می باشد. راه های مختلفی برای کسب درآمد از وبلاگ و یا وبسایت شما وجود دارد که هر کدام از آنها به عوامل متعددی بستگی دارند.

روش کسب درآمد اینترنتی از سایت و وبلاگ نویسی

 

کسب درآمد از سایت و وبلاگ، اما چگونه؟

مطمئناً قرار نیست یک روزه و با یک مقاله معجزه کنیم و شما را به درآمدزایی برسانیم. ترجیح می‌دهیم معقولانه راه رسیدن به کسب درآمد از سایت و وبلاگ را به مراحل مختلف تقسیم کنیم تا به خوبی نقاط قوت و ضعف خود را بشناسید. اگر بخواهیم ۰ تا ۱۰۰ کسب درآمد از وبلاگ نویسی را فقط نام ببربم، باید بگوییم:

  1. در اولین قدم، یک سایت و وبلاگ بسازید.
  2. محتوای مفید و مناسب تولید کنید.
  3. محتوای خود را بهینه‌سازی کنید.
  4. به دنبال مخاطبان بیشتر بگردید.
  5. اعتماد و وفاداری مخاطبان خود را جلب کنید.
  6. و در نهایت، از ارتباط خوب خود با بازدیدکنندگان برای کسب درآمد استفاده کنید.

روش کسب درآمد اینترنتی از سایت و وبلاگ نویسی

۱-تبلیغات در سایت:

یکی از مؤثر ترین روش های کسب درآمد اینترنتی دریافت تبلیغات می باشد و با این کار می توانید به یک درآمد مطمئن دست یابید.از آنجا که لازمه ی این کار داشتن سایت و یا وبلاگی با بازدید روزانه ی بالا می باشد در صورتی که بازدیدکننده کافی ندارید می بایست ابتدا روش های افزایش بازدید سایت و وبلاگ را بکارگیرید.

این شیوه کسب درآمد اینترنتی بیشتر در سایت هایی با موضوعات دانلود و آپلود سنتر ،سایت های ارائه دهنده ی خدمات رایگان ،فروم ها و انجمن ها و … کاربرد دارد.

۲-تبلیغات کلیکی:

راه دیگر که برای سایت ها و وبلاگ هایی با بازدید کننده متوسط و یا کم نیز مناسب می باشد استفاده از سیستم های تبلیغات کلیکی و دریافت پورسانت می باشد. مزیت این روش در این است که شما متناسب با تعداد بازدید کننده ای که دارید درآمد کسب می کنید و هرچند ممکن است درآمد بالایی نباشد ولی دست خالی نیز نخواهید ماند! مسئله دیگری که در این سیستم ها باید مورد توجه قرار گیرد معتبر بودن این سیستم ها می باشد.

 ۳-ایمیل های تبلیغاتی انبوه:

یکی دیگر از روش ها که نیازی به داشتن سایت و یا وبلاگ نیز ندارد استفاده از سیستم های ارسال ایمیل انبوه می باشد.کافی است محصول خود از طریق این سیستم ها برای کاربران فعال اینترنت ارسال نمایید.به عنوان مثال اگر شما برای ۱۰۰۰۰۰ (صدهزار) نفر ایمیل ارسال نمایید و تنها ۱۰% آنها جذب ایمیل شما شوند توانسته اید محصول خود را به ۱۰۰۰۰ نفر معرفی نمایید و اگر از این بین نیز تنها ۱۰% از شما خرید کنند.

شما تنها با چند کلیک توانسته اید محصول خود را به ۱۰۰۰ نفر بفروشید! (و یا اگر محصولی برای فروش ندارید از طریق این روش می توانید برای سایت خود بازدیدی در حدود چند هزار نفر ایجاد نمایید که مسلما اگر مطالب مفیدی برای آنها داشته باشید بخش عظیمی از آنها برای همیشه بازدید کننده شما خواهند بود و به ترافیک بالایی دست می یابید و می توانید از روش اول استفاده نمایید!)

۴- سیستم تبلیغات نمایشی(CPM):

در این سیستم که در مواردی تشابهاتی با سیستم پرداخت کلیکی دارد وبمستر بازای تعداد و دفعات نمایش یک تبلیغ پول دریافت میکند.برای مثال در این نوع شما بازای نمایش هزار دفعه یک بنر مبلغ مشخص شده ای را دیافت مینمایید.

برای مثال اگر وبلاگی ماهیانه دارای ۱۰۰ هزار بازدید کننده باشد اگر بنری یک دلاری را انتخاب کند در ماه ۱۰۰ دلار دریافت میکند.این نوع تبلیغات غالبا بازای هر ۱۰۰۰ بار نمایش تعریف میشوند.

۵-تبلیغات مستقیم بنری:

در این روش شما اقدام به فروش مکانهای تبلیغاتی سایت و یا وبلاگ خود میکنید.از مزایای این روش میتوان به عدم وجود واسطه ها اشاره کرد. این روش بیشتر در سایتها و وبلاگهای پربازدید جواب میدهد.

۶-تبلیغات متنی کلیکی:

در تبلیغات کلیکی  شما میتوانید لینکهایی را در سایت یا وبلاگتان قرار دهید که مزیت این روش اینست که کاربران سایت را زیاد آزرده نمیکند و حجم صفحه ی وب و زمان لودشدن آن را افزایش نمیدهد.در این روش شما میتوانید مستقیما لینکها را بفروشید و یا از طریق سایتهای واسطه این کار را انجام دهید.

۷-ایجاد صفحات پاپ آپ:

صفحات پاپ آپ از زمان پیدایش آنها مخصوصا برای تبلیغات آزاردهنده بودند.اکیدا توصیه میکنم این روش را زمانی بکار ببرید که صرفا به فکر درآمد هستید.در این روش باید رضایت کاربرانتان را فراموش کنید.

۸- ایجاد فروشگاه اینترنتی:

روش کسب درآمد اینترنتی از سایت و وبلاگ نویسی

هرچند نمی‌توانید با فروشگاه‌های بزرگ اینترنتی که امروزه از شیر مرغ تا جان آدمیزاد را می‌فروشند رقابت کنید، اما اگر از وبلاگ‌تان ترافیک قابل توجهی دارد و مخاطبان وفاداری هم برای خود دست‌وپا کرده‌اید، می‌توانید با فروش محصولات مرتبط با موضوع وب‌سایت خود (البته با قیمت پایین‌تر از سایر فروشگاه‌ها) از این راه نیز درآمد داشته باشید.

۹- محتوای تبلیغاتی یا ریپورتاژ آگهی:

در ریپورتاژ آگهی شما باید محتوایی در جهت فروش ، معرفی محصولات و سرویس‌های سایر وب‌سایت‌ها یا شرکت‌ها در وبلاگ خود منتشر کنید. برای مثال هنگامی که قصد تبلیغ برای یک فروشگاه اینترنتی مبلمان را دارید، محتوای تولیدی باید ضمن ارائه اطلاعات مفید به کاربران به نوعی محصولات فروشگاه را در قالب تصاویر مختلف به کاربر معرفی کند و در صورت امکان با ایجاد تگ بر روی تصاویر یا لینک دهی به وب‌سایت مرجع مخاطبان را به خرید محصولات آنها تشویق کند.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
درباره محمد نصرتی

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *