یکی از سوالاتی که از طرف افرادی که وارد حرفه طراحی وب بشوند زیاد پرسیده می شود این است که آیا می توان به طراحی وب به عنوان یک شغل با درآمد مناسب نگاه کرد؟
آیا طراحی وب یک شغل با درآمد مناسب است؟
آیا ارزش دارد ماهها وقت بگذاریم و کدنویسی و برنامه نویسی سایت و فتوشاپ و تکنیکهای مختلف طراحی را یاد بگیریم؟ اصولا درآمد یک طراح وب در ایران چقدر است؟ باداغ شدن بازار استارتاپ ها در ایران شاهد قدرت گرفتن نسل جدیدی از شغل ها و کسب و کارها هستیم.شغل هایی که در گذشته نه چندان دور خیلی جدی گرفته نشده و بازار کار زیادی برای آنها وجود نداشت. ولی اکنون بازار به شدت به دنبال این افراد می گردد.
افرادی که تخصص های خاصی در زمینه دیجیتال دارند و می توانند به راحتی یک کسب و کار آنلاین را از فرش به عرش برسانند. از برنامه نویس سایت گرفته تاکسی که بازاردیجیتال را تحلیل کرده و استراتژی مخصوص این فضا را در اختیاز شما می گذارد. همچنین هر کدام از این شغل ها نیز به تازگی زیر مجموعه های خود را پیدا کرده و شرکت ها تعداد زیادی از افراد را برای انجام آنها استخدام می کنند.
مثلا برای هر بخش از برنامه نویسی سایت ، یک فرد با تخصصی جداگانه استخدام می شود. میزان حقوق این کارها نیز متغیر بوده از پایه حقوق وزارت کار تا حقوق هایی در سطح یک مدیر ۱۰ ساله را شامل می شود. ولی در مجموع همه آنها از آینده بسیار خوبی بر خوردارند و اگر تازه می خواهید در کاری متخصص شوید، بهتر است به سراغ یکی از این شغل ها بروید.
قدم های اساسی شروع طراحی وب
در اینجا فقط می خواهم بگویم انجام هر کاری همت می خواهد، اگر شما همت زیاد در انجام کارها دارید می توانید کار طراحی سایت را شروع کنید! توجه داشته باسید به کسی طراح سایت گفته می شود که بتواند قالب سایت ها را خود و بدون کمک نرم افزاری طراحی کرده و بعد آن را به صورت داینامیک در بیاورد. در اینترنت افراد زیادی هستند که با این نر افزارها کار می کنند و ادعای طراحی سایت دارند.
در زیر می خواهم به ترتیب زبان هایی که باید در طراحی سایت فرا بگیرید را نام بیاورم، فقط لازم به ذکر است که هر کدام از مباحث زیر باید در مرحله ی خود به صورت کاملا دقیق و کامل و حرفه ای یاد گرفته شوند، وگرنه در مراحل بعدی به مشکل بر خواهید خورد.
مراحل یادگیری طراحی وب
HTML : زبان HTML یک زبان برنامه نویسی نیست، این زبان یک زبان نشانه گذاری است که مرورگرها آنها را ترجمه می کنند، به دلیل نزدیک بودن به زبان کاربر یادگیری آن بسیار آسان است.
CSS : این زبان تکمیل کننده HTML است وتوسط آن طراحان سایت کلیه عناصر HTML را طرح بندی کنید.
Javascript : یک زبان شبیه به C که توسط آن می توانید برخی رویدادها را بررسی کنید، عناصر حرکتی ایجاد کنیدو…
HTML5 : ورژن جدیدتر HTML است که با قوانین جدید کمک شایانی به طراحان سایت می کند.
CSS3 : ورژن جدید CSS است که در آن با اضافه شدن برخی از قابلیت ها طراحان نیاز کمتری به دستورات جاوااسکریپت پیدا می کنند.
جی کوئری : جی کوئری یک کتابخانه از جاوااسکریپت است، شما بهت است حداقل قسمت انتخابگرها و طریقه نصب پلاگین های آن را یاد بگیرید تا در پروژه ها بتوانید از آنها استفاده کنید.
فتوشاپ : نه به صورت تماما حرفه ای اما باید بتوانید عکس هایی که برای سایت می خواهید را طراحی یا ویرایش کنید.
این هفت گزینه فقط برای طراحی سایت ها به صورت استاتیک است، برای طراحی قالب های داینامیک باید بعد از یادگیری موارد بالا به سراغ زبان های تحت سرویس دهنده مثل PHP و یا ASP.Net بروید.
توجه داشته باشید که در صورتی که یکی از زبان ها را بلد نباشید در طراحی سایت همیشه محتاج دیگران خواهید شد! پس سعی کنید نیاز خود را برطرف سازید و به خودی خود یک طراح سایت شوید.