حتما بارها این مطلب به گوشتان خورده است که ما در عصر اطلاعات زندگی می کنیم. این مطلب هر از چند گاهی  در رسانه ها و مطبوعات و یا مطالب علمی به گوش و چشم ما خورده است. پی در پی ارگان ها و سازمان های خیلی زیادی برای اینکه بتوانند جایگاه خود را در این بازار ارزشمند پیدا کنند، سرمایه های  بسیار زیاد و کلانی را صرف معرفی  وشناساندن خود و همچنین  محصولات خود ، در بستر وزمینه های اطلاعاتی می کنند. یکی از زیر گروه ها و زیر مجموعه های بازار اطلاعاتی، اپلیکیشن موبایل یا به زبان روان تر، نرم افزار هایی است که بر روی گوشی های موبایل اجرا می شوند. با این وجود در ذهن خیل کثیری از  افراد واشخاص  هم چنان  بخش ها و قسمت های تاریکی در خصوص وارد شدن  به این بازار ها  و یا  به کار گیری  و استفاده از این محصولات وجود دارد . در این مقاله تصمیم داریم تا به شکل و صورت  خلاصه  و مختصر به مساله و موضوع برنامه ها اپلیکیشن های  گوشی های موبایل و  محاسن و فواید  آن، از دو دیدگاه مخاطبان و  کاربران (استفاده کنندگان  پایانی و نهایی) و توسعه و پیشرفت دهندگان ( ارگان ها ، سازمان ها و شرکت های سازنده و یا بلکه  سفارش دهنده ) بپردازیم.

محاسن و مزایای داشتن  برنامه ها اپلیکیشن های موبایلی برای  ارگان ها، سازمان ها و مشاغل

در دانش پزشکی، بیماری مزمن به بیماری هایی تعلق می گردد که فرد دچار به آن بیماری دائما با آن درگیر و به آن مبتلا خواهد بود و همچنین باید  هرچه سریع تر  به پزشک مراجعه نماید و خود را تحت مداوا قرار دهد. چنان چه از بیماری چشم پوشی شود و نادیده انگاشته شود، در آینده ای نه چندان دور  برای رفع درمان آن  حتما باید بها وهزینه ی  سنگین تری متحول شود . شاید این مساله و  موضوع در نگاه وبرداشت ابتدایی مربوط به موضوع این مقاله به چشم بخورد ، اما  حقیقت و واقعیت  اصلی این  مطلب است که در جهان فعلی،  تنش ها و رقابت ها بر سر کسب وبه دست آوردن بازار های تنش زا و شدید به شدت افزایش یافته است و این  مساله  و موضوع یک مشکل و معظل اساسی برای  ارگان ها و سازمان های کوچک تر به شمار می آید. به تعبیر دیگر نوعی بیماری مزمن که حتما باید هرچه سریع تر معلاجه گردد. ارگان ها و سازمان های بزرگ تر با توجه به  هزینه ها و بودجه های کلان و فروان تر، از این بازار های اطلاعاتی جا نمی مانند و درمان را هرچه سریع تر شروع و آغاز می کنند. لکن معضل و مسئله اساسی و اصلی  ارگان ها و سازمان های متوسط و کوچک هستند.

اجازه دهید به تعدادی از آمار های  جذاب و جالب در این زمینه استناد کنیم. مطابق آماری که سایتhttp://www.internetlivestats.com  هر ساله اعلام می کند، به طور معمول در سال ۲۰۱۵  بالغ بر ۴۰ درصد افراد دنیا دسترسی به اینترنت دارند. عددی حدود ۳ میلیارد نفر که نکته قابل توجه آن این است که این آمار در سال ۲۰۱۲ برابر دو میلیارد نفر بوده است. که این یک رشد قابل توجه و یک بازار مهم و حائز اهمیت است. شما حتی به طور زنده از این لینک قادر هستید  پیشرفت و رشد ثانیه ای این افزایش مخاطبان و کاربران را مشاهده بفرمایید. اما با استناد به آماری که کمپانی سایت emarket  انتشار داده است، بزرگسالان آمریکایی به صورت میانگین حدود ۳ ساعت و ۸ دقیقه از شبانه روز را  صرف دیدن برنامه ها و اپلیکیشن های گوشی  موبایل خود می کنند. البته اگر این مقدار را برای کشور ایران در ۲ برابر کنیم، خیلی دور از ذهن نخواهد بود.

چرا کسب و کار شما به اپلیکیشن موبایل اختصاصی احتیاج دارد؟

 

 

دلایل زیادی وجود دارد که شما را برای این امر راغب کند. به صورت خلاصه و مختصر می توان به موارد زیر اشاره ای داشت:

با استفاده از موبایل اپلیکیشن در هر لحظه توسط مشتریان خود دیده شوید:

با توجه به آمار هایی که در قبل بیان شد، شما هم با دارا بودن یک برنامه و اپلیکیشن موبایل، این فرصت را به همه خواهید داد، تا این توانایی را داشته باشند که شما را رصد کنند. حتما لازم نیست که شما یک بازی سه بعدی را طراحی  و اقدام به ساخت آن کنید. یک مارکت و یا فروشگاه مجازی کوچک از کسب و کارتان کافی است تا این موقعیت و فرصت را برای خود خلق کنید. اما بخاطر داشته باشید که خلاقیت و نو آوری در خیلی از کارها، حداقل تا مدت ها شما را  یکتا و منحصر بفرد می کند و این در علم تجارت، اصطلاحا مزیت رقابتی خوانده شده است. تجربه ثابت کرده است که یک ایده ی خوب، مهم تر و با اهمیت تر ازکیفیت خوب است. البته ممکن است که بعضی ها با این حرف مخالف باشند. البته حق دارند، چرا که حداقل کیفیت برای یک محصول، لازمه ی قابل قبول بودن آن به واسطه ی مخاطبان و کاربران آن است. در اصل بحث ما بر سر یک نرم افزار و اپلیکیشن با کیفیت تقریبا معمولیست که دارای ایده ی خلاقانه است. نکته بعدی و جالب توجه و جذاب این است که شما می توانید با یک مبلغ و هزینه ی بسیار ناچیز و کم و گذاشتن این نرم افزار و اپلیکیشن در مارکت هایی همچون کافه بازار برای ایران و یا بلکه  playstore ، این امکان را برای تمام افراد دنیا ایجاد کنید،  تا قادر باشند از سازه های شما بهره ببرند.

ایجاد یک بازار هدایت شده با استفاده از موبایل اپلیکیشن:

در بستر وب، شما اغلب با جستجو و سرچ توانایی این را دارید که انواع و اقسام اطلاعات، در مورد به هر  مطلب و موضوعی را بیابید. یعنی اکثرا آن چیزی که مورد نظر  مخاطب و کاربر است، نمایش داده می شود و شما در نمایش محتوای از اختیار متغیر و نسبی کمی برخوردار هستید.

یکی از  فواید و مزایای مهم و اصلی موبایل اپلیکیشن ها در مقایسه با رقیبان اینترنتی خود همین  مساله و موضوع است. شما به صورت حساب شده و در فاصله های زمانی مناسب قادر هستید مخاطب و کاربر را با استفاده و کمک از ارسال پیام به صفحه ی اصلی گوشی های موبایل ، آنها را به موارد دلخواه و مورد نظر خود هدایت نمایید. مواردی مثل معرفی یک محصول  بدیع و جدید، تخفیف ها، سر رسید ها و … و همه ی این موارد به  سادگی و راحتی با فشار  دادن یک دکمه ی  کاربر، زیر انگشتان استفاده کنندگان و کاربران شما قرار خواهد گرفت.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
درباره محمد نصرتی

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *